Darahsatriadotcom

Followers

Wednesday, 13 March 2013

Nurul Izzah Perlekeh Pasukan Polis Yang Kini Berjuang di Lahad Datu


Bila Wira Negara sedang berjuang di Lahad Datu, pada Feb 16, Nurul Izzah di Bangsar giat berkempen MANSUHKAN pasukan2 keselamatan kita. Inilah Pakatan yang khianat keamanan dan kemakmuran Malaysia.

1 comment:

 1. Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Nurul Izzah Anwar dinasihatkan tidak lagi mengulas sebarang isu membabitkan insiden pencerobohan pengganas Sulu di Sabah bagi menggelakkan kebodohannya terserlah di mata rakyat.

  Dalam masa sama, Mursyidul Am Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI), Muhammad Zahid Md. Arip secara sinis meminta agar Nurul Izzah belajar lebih banyak ilmu daripada bapanya supaya lebih banyak isu boleh diputar-belitkan.

  Kalau baca buku pun terbalik tidak usahlah ada hati hendak bercakap pasal isu pasukan keselamatan.

  Lebih baik diam sahaja supaya rakyat tidak nampak kebodohannya sebagai Naib Presiden PKR," katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.
  Beliau mengulas kenyataan Nurul Izzah dalam ceramahnya di Lucky Garden, Bangsar pada 16 Februari lalu yang seolah-olah keliru mengenai fungsi Pasukan Polis Hutan (PPH) dan Pasukan Gerakan Am (PGA) serta kaitannya dengan insiden pencerobohan pengganas Sulu.

  Sumber : © Utusan Melayu (M) Bhd

  ReplyDelete

Admin tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang komen yang diberikan... Harap komen yang diberikan tidak berbaur perkauman dan tidak berunsur lucah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...