Darahsatriadotcom

Followers

Tuesday, 4 June 2013

Anwar Tolak Ketentuan Illahi...

Tindakan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang masih tidak dapat menerima ketentuan Allah kekalahan pakatan pembangkang pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) 5 Mei lalu dengan terus giat mengadakan perhimpunan haram, membuktikan beliau menolak takdir dan ketentuan Ilahi.

Ahli Jawatankuasa Minda Pondok Kelantan, Mohd. Syamsul Mohd. Yusoff berkata, Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu telah menunjukkan 'wajah sebenar' beliau yang kononnya selama ini memperjuangkan Islam namun dalam masa yang sama menolak takdir Allah.


"Dia (Anwar) tidak dapat menerima keputusan PRU-13 yang menyaksikan Barisan Nasional (BN) terus diberi mandat memerintah negara, apabila dia menolak keputusan ini bermaksud dia juga telah menolak takdir Allah," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Beliau mengulas tindakan Anwar yang masih tidak dapat menerima keputusan PRU-13 sedangkan kepimpinan Pas yang lain telah pun mengiktiraf kemenangan BN dan mengangap kekalahan pakatan pembangkang dalam pilihan raya itu adalah takdir Allah.

No comments:

Post a Comment

Admin tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang komen yang diberikan... Harap komen yang diberikan tidak berbaur perkauman dan tidak berunsur lucah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...