Darahsatriadotcom

Followers

Saturday, 22 June 2013

Azmin Ali Gelabah Dan Ketakutan!

Berikut kenyataan penuh bekas Ketua Penerangan Parti Keadilan Rakyat (PKR), Ruslan Kasim berhubung dakwaan bekas Setiausaha Sulit Datuk Seri Anwar Ibrahim, Rahimi Osman mengenai cubaan pembangkang menyogok keluarga Koperal Sirul Azhar Umar dengan wang tunai berjumlah RM3 juta.

Pendedahan Rahimi yang disiarkan Buletin Utama TV3 malam semalam menyatakan pembangkang cuba menawarkan wang tunai itu kepada keluarga Sirul dan sebagai balasan, bekas anggota polis daripada Unit Tindakan Khas (UTK) tersebut perlu membuat pengakuan palsu berhubung kes pembunuhan Altantuya Shaariibuu.

Saya menyokong kenyataan Rahimi semalam dan saya minta Azmin Ali perjelaskan siapakah Rohizam dari Sri Gombak yang pergi melawat Sirul pada 17 Februari lalu. Saya juga ingin bertanya betulkah Azmin yang telah mendorong Rohizam untuk buat lawatan tersebut.

Kita juga mendesak pihak polis siasat mengenai tawaran RM3 juta untuk sogok Sirul buat pengakuan palsu bagi fitnah Perdana Menteri dalam kes pembunuhan Altantuya.

Azmin tidak perlu melatah kerana ini adalah pertanyaan daripada masyarakat, sebagai seorang wakil rakyat, pengundi beliau perlu tahu apa yang beliau lakukan di kawasannya.

No comments:

Post a Comment

Admin tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang komen yang diberikan... Harap komen yang diberikan tidak berbaur perkauman dan tidak berunsur lucah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...